söndag 13 november 2011

Underbara loppisfynd...

Igår var det ju lördag och då hade Butik Återbruk och Byggstenen Secondhand öppet, så givetvis var jag iväg till dem och sonderade terrängen. Hittade en hel del roligt....


Liten tavla, börs, 2 ljushållare med ljus. De sistnämnda kostade 5 kr/st...
Tyckte tavlan var så söt att jag inte kunde motstå den. Det är 3 stämplade hjärtan på den t v om änglarna, men dessvärre kom inte dessa med på bild.....

2 Äldre pepparkaksformar från Återbruk för 1kr/st

En tunika från VeroModa för 35kr på Byggstenen
Har den på mig idag tillsammans med min rosa sjal...

En lång stickad "västcardigan" för 35kr på Byggstenen

Ett örngott för 10kr (Byggstenen)

Mandelkvarn 15kr (Återbruk)

Då jag var ensam hemma passade jag på att ta en panini med dryck och kaffe på Fiket nere i Tranemo. På vägen hem tittade jag in hos Valborg och Hans med Boda Antik. Valborg bjöd på kaffe och en rundtur i deras källare innan jag fick nykeln för att på egen hand ta mig en titt i deras lillstuga och lagård. Gisses vad mycket kul de har i sina gömmor.... synd bara att inte allt det man är intresserad av är till salu... ;))

Ha en fortsatt trevlig söndag allesamman... det ska jag! Jag ska nämligen iväg på Glöggprovning på Peterssons Rum i Länghem.... ska bli såååå mysigt!

Kramis Elin

1 kommentar:

  1. En givande helg ser jag!! Tror Valborg fyllde år igår, skall åka och köpa en blomma och gratta i efterskott. Ha en fin start på nya veckan!
    Kram från grannen Pia

    SvaraRadera