fredag 25 november 2011

Salig av lycka!!!

Åh, vad jag gillar Anna Truelsen. Gick en inredningskurs som hon ledde i höstas och i onsdags var det dags för Naturlig Jul med henne. Jisses, vad mycket hon inspirerade oss. Så mycket roligt och fint hon visade. Hon visade Adventssiffror i fattigmanssilver som hon köpt på Gräddelin eller var det var för några år sedan, jag kunde inte undgå att släppa ifrån mig ett högt ÅH när hon visade dem. När jag sedan hjälpte henne att packa ihop grejerna så fick jag dem av henne. Jag blev fullkomligt salig av lycka. Hjälpte henne bära grejerna till bilen eftersom jag skulle köpa en adventsstake av henne. När hon tog ut den ur bilen hördes ett nytt högt Åh från mig och "var den så stor". Anna hade tröttnat på den och så fick jag chansen att köpa den av henne. Hon är bara så underbar.


                         
Igår tog jag in den från bilen och ställde den först på skänken i köket där den fick stå i några timmar...
sen kom jag på att den nog ska stå i fönstret uppe på hallen så jag bar upp den dit och där passade den utmärkt. Synd bara att man inte kommer se den så mycket, men den gör sig verkligen där uppe. Vem vet, den kanske får en annan plats senare.


                                  

           

           


Adventssiffrorna jag fick

Har nu även ställt fram de andra adventsstakarna, men behöver komplettera med några nya ljus.
Imorgon blir det nog en loppisrunda på förmiddagen och på söndag är det skyltsöndag i både Limmared och Tranemo. Återbruk, C&M Antik m fl kommer att ha öppet på em mellan 13-16. Dessutom kommer det att vara loppis i auktionshallen, den vill jag ju bara inte missa... ;))

Ha en trevlig helg och underbar 1:a Advent.

Kram Elin

4 kommentarer:

 1. Jättefin blogg ... Ha en trevlig helg Kram Karina

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Så fint det blev med ljusstaken! Önskar dig en fin Advent!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hejsan, så roligt att du tittade in till mig...
  Vilken super-fin ljusstake!! Så roligt att få gå på den kursen!
  Du får ha det bra i dag, kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Hoppas din helg vart bra! Och ett tunt vitt täcke har vi fått inatt. Blir bra ljus när jag skall åka och fota nu. Har tyvärr inga större skärbrädor just nu, men skall komma ihåg din fråga om jag dyker på en. Ha en fin vecka.
  Kram Pia

  SvaraRadera