onsdag 9 november 2011

Tror det kommer bli en kär favorit......

Hej alla som hittat in här... Välkomna!!!

Igår hade jag riktigt trevligt på min lilla loppisrunda. Först ut var Butik Återbruk i Limmared där jag hittade 1 blus, 1 långärmad och en kortärmad kofta. Den långärmade koftan är bara såå underbar mjuk, härlig, vacker och har en härlig svag gammalrosa färg, här snackar vi kärlek! Tror det kommer bli en kär favorit i garderoben! Den kortärmade koftan funderar jag på att byta ut knapparna mot ljusare knappar, kanske pärlemor... vi får se.

 

Hittade även några kökshanddukar och några virkade grytlappar.
3 Handdukar hade AJ broderat på dem och den fjärde ett enkelt E....

               
Resan gick sedan vidare till Byggstenen SecondHand i Tranemo där jag köpte några pepparkaksformar och 2 ljushållare varav den ena var dekorerad med en bit spets. En lokal samlare var också inne i butiken så jag frågade om han möjligen hade några ljushållare som jag kunde köpa... han trodde sig ha några hemma, men visste inte riktigt var de låg... skulle han hitta dem så får jag troligen köpa.. hoppas han hittar. Skall även höra mig för med en annan kontakt jag har annars blir det nog till att köpa hos Atelje Skogslyckan eller en annan länk på nätet som enligt en inredningstidning saluför dem.



I Tranemo stannade jag även till på Fiket där jag avnjöt en mugg kaffe med deras underbara äppel och kanel chessecake.. mums. Under tiden som jag njöt av fikat bestämde jag mig för att köpa den hylla jag redan för någon vecka sedan sett på Byggstenen, så på vägen hem var jag in och köpte den. Efter att ha hämtat pojken på dagis bar jag in hyllan och ställde den i hallen innanför verandan. Fyllde den genast med de prylar som tidigare stått i skänken då den fortfarande stod i vardagsrummet och inte haft någon plats sedan dess.


Hyllan skall bli vitmålad så småningom, men just nu får den vara som den är.
Hallen som ni ser är i behov av renovering, detta blir tidigast nästa år.............

Ha en underbar November dag!
Kramisar Elin

2 kommentarer:

  1. Så mycket fint du har fyndat och speciellt gillade jag din hylla.
    Vad roligt att du är med i min utlottning.
    Vilken underbar blogg du har, jag kikar gärna in igen!
    Kram kram
    Nelya

    SvaraRadera
  2. Hej
    Vi måste bo rätt nära varandra jag bor i Anderstorp och har ca 15 min till Tranemo:)
    härliga ting du visar.....
    kram
    sandra

    SvaraRadera